Lirik Lagu Bersama

Lirik Lagu Kelingan Mantan - NDX A.K.A feat. PJR

"Kelingan Mantan" lagu dari NDX A.K.A feat. PJR
Sekarang ini nama NDX A.K.A tentu sudah tak asing lagi di telinga masyarakat kita, terutama bagi para penikmat musik hip hop tentunya. Apakah anda pecinta hip hop juga?

Satu lagu berjudul "Kelingan Mantan (Season 2)" ini masih sama seperti lagu-lagu mereka sebelumnya yang seluruh lirik lagunya menggunakan bahasa jawa. Berikut bisa anda lihat selengkapnya Lirik Lagu Kelingan Mantan.

Penyanyi : NDX A.K.A feat PJR
Genre  : Hip Hop
Album : Single Hip Hop Hits Populer
Ciptaan : -
Judul Lagu : Kelingan Mantan (Season 2)

Kelingan Mantan - NDX A.K.A feat. PJR


Lirik Lagu Kelingan Mantan (Season 2) - NDX A.K.A feat. PJR

Dek koe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

Dek koe mbiyen janji karo aku (ngapusi)
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
kelingan awale kita ketemu di sana
berduaan bermesraan canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki aku karo koe
mugo wae iso langgeng sak lawase
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
mugo wae tresnoku ra dadi kenangan

Dek koe mbiyen janji karo aku (ngapusi)
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi

Opo iki bukti katresnanmu marang aku
koe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
rodo sue wes sesasi ora ngabari
aku bingung kudu nggoleki kowe neng ngendi

Yowes lah mungkin iki pancen dalane
ati iki mung iso ngampet lorone
bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
senajan koe wes gawe cidro neng atiku

(mas pangapurane kanggo awakku
mergani tresno iki tak direstui ibuku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanthi ikhlas ati)

Dek koe mbiyen janji karo aku (ngapusi)
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes elohku mili deres neng pipi


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Lirik Terkait : Lirik Lagu Kelingan Mantan - NDX A.K.A feat. PJR