19 Apr 2017

Lirik Lagu Asli Tukang Tipu (Astuti) - Via Vallen

Tags
Lirik Lagu: Asli Tukang Tipu (Astuti)
Via Vallen adalah seorang penyanyi dangdut yang terkenal oleh penggemernya dengan julukan nama 'Queen Of Koplo'. Sebagi seorang penyanyi dangdut yang sukses menyanyikan lagu berjudul Sayang, yang merupakan lagu asli dari NDX A.K.A. Kini ia baru saja merilis lagu baru berjudul "Asli Tukang Tipu" atau disingkat menjadi (Astuti) tapi ini bukan nama orang, jadi jangan tersinggung jika anda kebetulan namanya sama dengan judul lagu ini.

Lagu barunya Via Vallen tersebut akan mengisi album yang bertajuk Melod V2, sebuah album yang dirilis dibawah label Samudera Record. Menggunakan lirik lagu berbahasa Jawa, pencipta lagu tersebut adalah Bayu G2B. Dan berikut ini selengkapnya lirik lagu Asli Tukang Tipu yang dinyanyikan oleh Via Vallent.

Penyanyi : Via Vallent
Pencipta : Bayu G2B
Album   : Melod V2
Judul lagu : Asli Tukang Tipu (Astuti)

Astuti - Via Vallen

Lirik Lagu Astuti  - Via Vallen

Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti

Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti, asli tukang tipu

Wong lanang jaman saiki uwes podo pinter
wes iso mendakke motor karo setang bunder
senengane pendak bengi dijak muter-muter
mangkat dugem muleh muleh uwis podo kluwer

Iki critane cah enom model jaman saiki
nek pacaran uwes ra tau jenenge nganggo ati
sing penting metu duwite karo gelem ngragati
rupo ra mbejaji mesti wes akeh sing nggoleki

Witing tresno jalaran soko kulino
ojo mung ngumbar tresno, mergo kepingin bondo
iki pengalamane uripku, ditipu karo mantan pancarku
jare dekne sayang karo aku, mergo kalah bondo kowe mlayu

Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti

Senadyan aku mung nduwe motor rudo loro
sandanganku ndeso ora koyo wong kutho
nanging kabeh tak entokke mergo aku kerjo
ora sitik sitik njaluk bondone wong tuo

Ra popo saiki kowe ninggal aku lungo
siso siso tresnamu bakal tetap tak jogo
ora sak lawase wong urip kuwi ning ngisor
yen pancen wayahe mesti ngerasakke penake

Duwe paras ayu senengane kok ngeju
opo ra eman karo awakmu
aku ra bakal nguber welasmu
senadyan rentet tangismu kanggo sliramu

Dasare kowe kimcil, sifatmu pancen labil
mikirke kowe nggawe rusak pikiran
atiku wis tatu mergo dapurmu
cukup sepisan kenal karo awakmu

Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti

Mergo aku kalah rupo, aku kalah bondo
saiki kowe lungo ninggalke awakku
ngopo kowe tego, jarene kowe setio
jebul mung keju, dasare astuti

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon