13 Jun 2017

Lirik Lagu Bojoku Galak - PENDHOZA Band

Tags
Lirik Lagu: Bojoku Galak
Pendhoza merupakan nama band yang berasal dari Yogyakarta, menariknya dari band tersebut dalam lagu terbarunya ini membawakan lirik berbahasa Jawa. Lagunya berjudul Bojoku Galak, yang mana lirik lagu ini bercerita tentang seorang suami yang sulit meninggalkan istrinya meskipun dia galak, menjengkelkan, dan sering marah-marah akan tetapi sang suami tetap saja cinta padanya.

Bojoku Galak hadir dengan nuansa musik campursari yang dipadu dengan musik dangdut dan rapp sehingga lirik lagunya terdengar unuk dan menarik. Pendhoza band dalam membuat lagu-lagu terbarunya selalu mengangkat tema dari kisah kehidupan sehari-hari. Berikut ini selengkapnya lirik lagu Bojoku Galak yang dinyanyikan oleh Pendhoza Band.

Penyanyi : Pendhoza Band
Pencipta : -
Album   : Lagu Jawa Populer
Judul lagu  : Bojoku Galak

Bojoku Galak - PENDHOZA Band

Lirik Lagu Pendhoza - Bojoku Galak

Wis nasipe kudu koyo ngene
Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke
Seneng muring omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

Sakbendino rasane ora karuan
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh
atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dodo

Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene

Sungguh keterlaluan, bojoku sing saiki
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco, kok ora di olehke
Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung biso meneng
Tak jelasno malah
mung gawe kowe sepaneng
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno
rumongso wes paling pinter

Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Nek ra keturutan senengane mencak mencak

Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
Senajane galak bojoku pancen sing ayu dewe

Kuat dilakoni
Nek ra kuat ditinggal ngopi
Tetep cinta, Senajan bojoku galak

Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene

Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng nggawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon