11 Jul 2017

Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu - Nella Kharisma

Lirik Lagu: Aku Kangen Bojomu
Penyanyai cantik dan mempesona yaitu Nella Kharisma kembali membawakan lagu berjudul Aku Kangen Bojomu. Lagu ini bergende Dangdut, Hip Hop ciptaak Fery. Sebagai penyanyi dangdut Nella memiliki ciri khas tersendiri sehingga banyak fans atau penggemarnya yang dijuluki sebagai Nella Lovers.

Lagu ini berbahasa Jawa, sebagai lagu terbarunya Nella Aku Kangen Bojomu masuk dalam album kompilasi yang bertajuk sama dengan judul lagu tersebut. Album ini dirilis serta didistribusikan oleh label Khatulistiwa Record. Nah, berikut bisa anda nikmati lirik lagu Aku Kangen Bojomu yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Hip Hop / Dangdut
Album : Aku Kangen Bojomu (2017)
Pencipta : Fery
Judul : Aku Kangen Bojomu

Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu

Lirik Lagu Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu 

Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Saktenane atiku pancen kangen bojomu
Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru
Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Apa pancene koe trahe ra iso mikir
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
Ra usum kaya crito wayang rama lan shinta
Usume saiki kanca yo tego mangan kanca
Yen panggah ra trimo men e tak kepruk boto

Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Tak jaluk gedhe sepuramu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan gawe remok batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo, aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu
Mung tetepno atiku
Selawase aku tresno bojomu

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon