5 Agt 2017

Lirik Lagu Cah Kerjo - Pendhoza

Tags
Lirik Lagu: Cah Kerjo
Grup musik yang berasal dari Yogyakarta, yang terdiri dari dua personil Sandios (guitarist - vokal) serta Lewunk (bassist - vokal) keduanya juga merupakan pencipta lagu lagu dari Pendhoza dan juga merangkap sebagai vokalis dan rapper.  Genre yang mereka usung adalah hiphop dan pada perkembangannya mencampurkan berbagai unsur musik termasuk dangdut, jawa campur sari, pop dan musik tradisional.

Pendhoza adalah sebuah group yang bergenre Hiphop Dangdut (Rappdut) dan Whateverhiphop, dimana genre ini mereka ciptakan sendiri, whateverhiphop adalah Hiphop yangg di kombinasikan dengan berbagai macam genre musik lain, jadi dalam artian ini musik mereka adalah BEBAS!

Cah Kerjo adalah salah satu lagu populer dari grup musik Pendhoza. Berikut selengkapnya Lirik Lagu Cah Kerjo yang dinyanyikan oleh Pendhoza.

Penyanyi : Pendhoza
Genre    : Hiphop
Pencipta : Pendhoza
Album   : Lagu populer
Judul lagu : Cah Kerjo

Cah Kerjo - Pendhoza

Lirik Lagu Pendhoza - Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon