13 Okt 2017

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma

Lirik Ngenteni Janjimu oleh Nella Kharisma merupakan lagu berbahasa Jawa yang dirilis dan didistribusikan melalui label Milady Record Official. Lagu tersebut diciptakan oleh Ariek DN dan Weha kemudian masuk dalam kompilasi album dengan tajuk Duta Nirwana Music (Rondo Banyuwangi).

Keseluruhan lirik lagunya menggunakan bahasa Jawa, mungusung musik bergenre dangdut koplo. Dan berikut ini selengkapnya lirik lagu Ngenteni Janjimu yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma.

Penyanyi : Nella Kharisma
Album : Duta Nirmawa Music
Pencipta : Ariek DN / Weha
Judul lagu : Ngenteni Janjimu
Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma

Sing pungkasan ono ing kene
sliramu lan aku
naliko jejer sesandingan
kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
sliramu pamit aku
senadyan kondo mung sedelo
wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
mbrebes mili eluhku
aku ra biso nggandoli
marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
mergo kebacut tresno
wes kadung njangget ono dodo
yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
mung sliramu pepujane ati
tansah tak ugemi janjimu
nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
ojo nganti kok blenjani
sing tak tunggu mung sliramu

Sing pungkasan ono ing kene
sliramu lan aku
naliko jejer sesandingan
kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
sliramu pamit aku
senadyan kondo mung sedelo
wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
mbrebes mili eluhku
aku ra biso nggandoli
marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
mergo kebacut tresno
wes kadung njangget ono dodo
yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
mung sliramu pepujane ati
tansah tak ugemi janjimu
nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
ojo nganti kok blenjani
sing tak tunggu mung sliramu

Yo mung siji sing tak tresnani
mung sliramu pepujane ati
tansah tak ugemi janjimu
nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
ojo nganti kok blenjani
sing tak tunggu mung sliramu

Artikel Terkait