Lirik Lagu Gelas Pecah - Via Vallen | Dangdut

"Gelas sing pecah ra biso nyawiji" itulah kutipan lirik lagunya yang mana lagu ini dinyanyikan oleh Via Vallen hingga populer.

Setelah Via kemudian lagu Gelas Pecah tersebut dinyanyikan kembali oleh penyanyi dangdut pendatang baru yang tak kalah tenarnya, ia adalah Tasya Rosmala. Berikut bisa kalian simak keseluruhan lirik lagunya.

Penyanyi : Via Vallen
Album : Lagu Dangdut Populer
Pencipta : -
Judul lagu : Gelas Pecah
Gelas Pecah - Via Vallen

Lirik Lagu Gelas Pecah - Via Vallen

Aku tansah sabar nerimo
ati iki rasane nelongso
katresnanmu uwes ilang musno
kowe gandeng karo wong liyo

Yen pancene kowe uwes tego
ning welingku anakku ojo di gowo
kanggo tombo yen pinuju aku loro
cukup batinku mbok gawe gelo

Kembang kumitir
kuwi dudu kembang melati
pahit getir urip wis tak lakoni

Gelas sing pecah ra biso nyawiji
bungah susah mung pasrah mring gusti

Yen pancene kowe uwes tego
ning welingku anakku ojo di gowo
kanggo tombo yen pinuju aku loro
cukup batinku mbok gawe gelo

Kembang kumitir
kuwi dudu kembang melati
pahit getir urip wis tak lakoni

Gelas sing pecah ra biso nyawiji
bungah susah mung pasrah mring gusti
bungah susah mung pasrah mring gusti
➧ Lihat juga : Lirik Lagu Kangen Ati - Via Vallen
Disclaimer : Blog / site www.lagueini.com never shared any files. We just write lyrics and information about music, singers and musicians. Thanks

Belum ada Komentar untuk "Lirik Lagu Gelas Pecah - Via Vallen | Dangdut"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel