4 Jul 2018

Lirik Lagu Dilan - Via Vallen (new single 2018)

Lirik Dilan oleh Via Vallen. Lagu yang berjudul "Dilan" ini merupakan judul lagu yang dibawakan oleh Via Vallen dan lagu ini masih berupa sebuah single yang dirilis dan didistribusikan melalui label label Mega Record pada 1 Juli 2018. Lirik lagunya diciptakan oleh Irawan F & Kukuh H.

Lihat lirik lagu Via yang lainnya :
- Lirik Lagu Widuri - Via Vallen   
- Lirik Lagu Lamis - Via Vallen

Sebagai penggemarnya, untuk mendukung Via dalam berkarya anda dapat mendengarkan lagu ini melalui media streaming online seperti Youtube, Soundcloud, Joox, Spotify, Deezer, Dailymotion, Kkbox, Langit Musik maupun membelinya melalui media online lainnya.

Penyanyi : Via Vallen
Judul lagu : Dilan
Album : Single 2018
Pencipta : Irawan F & Kukuh H

Lirik Lagu Dilan - Via Vallen

Akeh sing podo
Kondo do do do
Jarene Aku Bagus gus gus gus
Nangging ambune
Kok prengus ngus ngus ngus
Mungkin ra tau adus dus dus dus

Jane ngganteng
Nadyan awakku mbuseng
Mungkin yen resikan
Akeh wedok do kedanan
Untukku kuning
Ora tau sikatan
Nangging esemanku
Gawe cewek do deg-degkan

Mendung peteng
Langite padhang
Sedelo maneh di cubo udan
Bot abote nggonku
Golek sandang pangan
Ngalor ngidul
Mung dadi tontonan

Iki ngono pancen critane
Amargo aku wong ra ndue
Budhal ngamen
Kabeh tonggo podho ngece
Sampek kapan ora tak lalek'ake

Ngawe-awe opo sing mbok karepke
Ngguya-ngguyu ora ngerti karepmu
Aku nekad mlebu karo jejogetan
Iku ngono pancen aku seniman

Ngawe-awe opo sing mbok karepke
Ngguya-ngguyu ora ngerti karepmu
Aku nekad mlebu karo jejogetan
Yen disawang kok aku melu edan

Jane ngganteng
Nadyan awakku mbuseng
Mungkin yen resikan
Akeh wedok do kedanan
Untukku kuning
Ora tau sikatan
Nangging esemanku
Gawe cewek do deg-degkan

Ngawe-awe opo sing mbok karepke
Ngguya-ngguyu ora ngerti karepmu
Aku nekad mlebu karo jejogetan
Iku ngono pancen aku seniman

Ngawe-awe opo sing mbok karepke
Ngguya-ngguyu ora ngerti karepmu
Aku nekad mlebu karo jejogetan
Yen disawang kok aku melu edan

Pancen wong ra ndue
Koyok ngene rupane
Yen kowe pancen seneng
Ojo digawe-gawe
Ojo digawe meriang
Yen kowe pancen sayang
Tulus opo onone mari kita berjuang
Sayang...

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon