5 Sep 2018

Lirik Lagu Uye Uye - Nella Kharisma

Lirik Uye Uye oleh Nella Kharisma, sebuah single lagu dangdut terbaru dari Nella Kharisma yang dirilis dan didstribusikan melalui label Sakura Record. Lagu ini diciptakan oleh Erick SukirGenk.

Uye Uye akan mengisi dalam salah satu albumnya yang bertajuk "Best New Arista" bersama dengan lagu terdahulu seperti Pikir Keri, Kepaling, Konco Turu, Stel Kendo dan lainnya.

Penyanyi : Nella Kharisma
Judul lagu : Uye Uye
Album : Best New Arista
Pencipta : Erick SukirGenk

Lirik Lagu Nella Kharisma - Uye Uye

Eh dulur podo nyedako
Gatekno podo rungokno
Doreneo aku nduwe cerito
NyritoknO crito uripku
Pas karo kanca kancaku
Sing do dumeh lan doninggal aku

Isone podo nyalahne
Rak ngelingi mbiyen piye
Banjor ngece ngrasani rono rene
Dasare watak menungso
Orak duwe roso nrimo
Digobloki karo uwong ora ceto

Sing siji dadi sengkuni
Lagake koyo mumpuni
Saben wektu isone amung ngrumpi
Durung puas ngece aku
Mending aku nggawe lagu
Yen tak gagas malah sirahku ngelu

Podo ra iso rumongso ilingo jaman semono
Kok yo tegel ora pamit banjor lungo
Sitik akeh disukuri lan tekane titiwaci
Bakal sukses berkah etok rejeki
Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot nganti dihasut setan

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae orak mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot manut karo wong edan

Eh dulur podo nyedako
Gatekno podo rungokno
Doreneo aku nduwe cerito
Nyritokno crito uripku
Pas karo kanca kancaku
Sing do dumeh lan doninggal aku

Isone podo nyalahne
Rak ngelingi mbiyen piye
Banjor ngece ngrasani rono rene
Dasare watak menungso
Orak duwe roso nrimo
Digobloki karo uwong ora ceto

Sing siji dadi sengkuni
Lagake koyo mumpuni
Saben wektu isone amung ngrumpi
Durung puas ngece aku
Mending aku nggawe lagu
Yen tak gagas malah sirahku ngelu

Podo rak iso rumongso ilingo jaman semono
Kok yo tegel ora pamit banjor lungo
Sitik akeh disukuri lan tekane titiwaci
Bakal sukses berkah etok rejeki

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot nganti dihasut setan

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot manut karo wong edan

Selak karo batine kacang lali kulite
Nyanyi reggae ora mung uya uye
Sulap karo kahanan nganti kesalah dalan
Wes kebacot manut karo wong edan

Buat semua penggemar musik dangdut, terima kasih sudah berkunjung. Kalau lirik lagu Uye Uye dari Nella Kharisma ini bermanfaat silahkan share kepada teman kalian melalui media sosial. Terima Kasih.

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon