4 Sep 2018

Lirik Lagu Wegah Kelangan - Jihan Audy

Lirik Wegah Kelangan oleh Jihan Audy, sebuah lagu dangdut terbaru kali ini dipopulerkan oleh Jihan Audy. Wegah Kelangan menggunakan lirik berbahsa jawa yang diciptakan oleh DanangDanzt, kemudian dirilis dan didistribusikan melalui label DD Star Record pada tanggal 15 Mei 2018.

Single dangdut terbarunya ini masuk dalam album yang bertajuk "Viva Musica Vol.2" simak selengkapnya litik lagu Wegah Kelangan yang dinyanyikan oleh Jihan Audy.

Penyanyi : Jihan Audy
Judul lagu :Wegah Kelangan
Album : Viva Musica Vol.2
Pencipta : DanangDanzt

Wegah Kelangan - Jihan Audy

Lihat juga : Lirik Lagu Tempe - Jihan Audy

Lirik Lagu Wegah Kelangan - Jihan Audy

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani


Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Artikel Terkait


EmoticonEmoticon